Hälsa på Mitsubishi Electric på Fastighetsmässan i Kista

Tags ,  |  Kategoriz Event/mässa, Fastighet

Två år har snart gått men den 18-19 mars är det återigen dags för Fastighetsmässan i Kista och Mitsubishi Electric kommer finnas på plats som utställare.

På Fastighetsmässan i Kista kommer Mitsubishi Electrics Fastighetsavdelning finnas på plats. Vi visar upp vår senaste storsatsning CRHV, den första kommersiella vätska/vattenvärmepumpen på marknaden med Mitsubishi Electrics unika Inverterteknik med applikationer som bergvärme/markvärme/sjö, frånluftsåtervinning/process samt processvatten eller i kombination.

Under mässan kommer även övrigt produktsortiment inom kommersiella fastigheter att presenteras samt MELcalc, vårt nya beräkningsprogram för såväl villa- som fastighetsvärmepumpar inom gruppen luft/vatten och vätska/vatten.

Med ett av marknadens bredaste sortiment har vi på Mitsubishi Electric förbättrat världens inomhusklimat i över 50 år. Vi är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar och luftkonditionering.

Vi ser nu fram emot att träffa mässans alla besökare för att få chansen att presentera vår Fastighetsavdelning och hur vi kan hjälpa er i jakten på ett behagligt inomhusklimat.

Välkommen att möta Mitsubishi Electric på Fastighetsmässan i Kista i monter F:06.