Bjurfors AB, Göteborg

Nya och eleganta lokaler fick ett effektivt CityMulti R2-system.

Objekt: Kontor i äldre byggnad
Vald systemtyp: CityMulti R2-system
Vald inomhusdel: PKFY P VBM-E

DSC02782

Flyttade till nya lokaler

När Bjurfors Bostadsrättsavdelning flyttade till nya lokaler på Engelbrektsgatan 30 i Göteborg fick de nya och eleganta lokalerna ett effektivt system för uppvärmning och kylning. Det genom Mitsubishi Electric CityMulti R2-system. CityMulti-systemet är mycket fördelaktigt i äldre byggnader där man skall verksamhets- anpassa på ett modernt sätt.

DSC02773

Stora effekter på en liten yta

Med små rördimensioner kan systemet bära stora effekter både i värme och kyla. Detta gör att åverkan vid installationen blir mycket begränsad.

Mitsubishi Electrics CityMulti-system är överlägset när man som i denna fastighet behöver stora effekter på en liten yta. Den väggmonterade inomhusdelen kan placeras på vägg och under stuckaturen så att denna kan bibehållas i originalskick. Hela tiden strävade man nämligen efter att behålla byggnadens gamla charm.

DSC02728

Lunchrum

Lunchrum försågs med undertak och vår infällda fyrvägskasett PLFY P VCM-E passade utmärkt i bärverket 600 x 600 mm.

DSC02760

Bjurfors AB

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Bjurfors bildades 1965 av Ragnar Bjurfors som bedrev mäklarverksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås. Idag är de närmare 350 medarbetare på orter som Stockholm, Göteborg, Malmö med flera.

Har du ett liknande projekt och vill veta mer?