En behagligare arbetsmiljö

Med marknadens bredaste sortiment inom luftkonditionering har vi på Mitsubishi Electric förbättrat världens inomhusklimat i över 50 år. Faktum är att vi inom luftkonditionering är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning av omkring fem miljoner aggregat per år. Även här i Norden säljer vi Mitsubishi Electric luftkonditionering med stor framgång, både till den privata och den kommersiella marknaden. Alla vitala delar i våra aircondition-produkter, som till exempel kompressorer och styrsystem, är egentillverkade vilket ger våra kunder maximal trygghet.

happy young man rest on wheat field

Kyla-inne-när-du-behöver-e1435239837371

Kyla & Värme

Det många inte vet är att värmepumpen utvecklades från luftkonditioneringen. Därför är våra produkter minst lika bra på kyla som värme. Allt du behöver göra är att ändra till önskad temperatur och luftkonditioneringen sätter igång.

Många olika lösningar

Mitsubishi Electrics luftkonditionering är en smart energibesparande klimatlösning för fastigheter. I vårt sortiment hittar du prisvärda lösningar för kyla anpassad för många olika förutsättningar.

 

Till produkterna

dsc_0111-web