TID FÖR R32

Ingen vet vad som händer i framtiden. Förutom hotet med global uppvärmning, extremt väder och fler naturkatastrofer. När växthusgaserna ökar allt mer, stannar mer av solens energi i atmosfären. Många åtgärder har gjorts för att försöka minska problemet, som el bilar och energisparande glödlampor.

 

Mitsubishi Electric har åtagit sitt sociala ansvar att vara en nyckelaktör i minskningen av F-gaser inom branschen, under de närmaste åren.

 

Det är därför, det nu är tid för R32 – Nästa generations köldmedium. Ett innovativt köldmedium på alla tänkbara sätt: det är lätt att installera, miljövänligt och sparar energi.

 

timeforr32_logo_4c

1/3 jämfört med R410A

 

R32 har en miljöpåverkan motsvarande 1/3 jämfört med R410A-köldmediet som används i många nuvarande värmepumpar. Det erbjuder även några miljövänliga fördelar.

Köldmedium-graf

Lägre CO2-avtryck

 

Det är lätt att återvinna och har en hög kylkapacitet och värmeledningsförmåga R32-system kommer att ha en mindre mängd köldmedium jämfört med motsvarande R410A-systemen vilket ytterligare bidrar till att sänka CO2-avtrycket av en byggnad.

R32MerEffektiv

Vad är R32

Effektivare = Miljövänligare

 

R32 ger också en bättre effektivitet och ökar värmekapaciteten vid lägre omgivningstemperaturer. Japan och andra länder har redan flyttat till R32 för system under 14 kW med miljoner värmepumpar redan installerade.

Effektivaredrift-illustartion

Redan ett brett segment

 

Det finns nu ett brett sortiment av produkter med R32 Köldmedium.

Tillgänglig från

Modeller med R32

Här har vi samlar alla våra värmepumpar med R32 köldmedium.

 

Hitta din R32 modell