Ecodan tank

Ecodan är utrustat med den steglösa Inverterteknologin, inklusive den egenutvecklade tanken. Denna styrteknik innebär stora energibesparingar för husägaren eftersom Ecodan behöver mindre energi än andra system för att värma upp huset. Användaren får snabb uppvärmning och energiövervakning direkt på skärmen för att enkelt hålla koll på ekonomin. Ecodan garanterar värmeeffekter ner till -28°C med Mitsubishi Electrics patenterade Zubadanteknik. Det tysta, effektiva och miljövänliga värmesystemet som ger dig ett behagligare inomhusklimat i hemmet. Den unika Ecodan-tekniken ger maximal värme med minimalt energitillskott.

Modeller:

Split: EHST20C-YM9C EHST20D-YM9C
Package: EHPT20X-YM9C

Cylinder-C-generation-(angle-view)

Flexibel lösning

 

Ecodan finns i flera olika utföranden och storlekar vilket gör att du kan göra det optimala valet för just ditt hus. Innerdelen är inte mer än 1,6 meter hög men är trots detta utrustad med en beredare som rymmer 200 liter vatten. Tack vare att Ecodan är kompakt så är den enkel att installera i alla sorters byggnader.

Intelligent värmeanpassning

 

Ecodan med självinlärd kurva, dvs. Auto Adaptation, ger maximal besparing samtidigt som den håller er önskade inställda rumstemperatur. Med hänsyn till flera faktorer, som ute-, inne-, framlednings- och returtemperatur.

En-komplett-värmelösning-e1438673606195

Lätt att anpassa när du inte är hemma

 

Om du ska resa bort trycker du bara på symbolen med en resväska, varpå inställningarna anpassas för att ingen kommer vistas i huset, värmepumpen tillverkar endast värme till radiatorer/golvvärme, ingen onödig produktion av tappvarmvatten görs.

Genomskärning-hus

Kraftfull Zubadanteknik

 

Zubadan med Ecodan-serierna är utrustade med patenterad teknik från Mitsubishi Electric, som ger kraftigare och snabbare uppvärmning, vilket är ett måste för stora hus och hus i kalla miljöer. Detta möjliggör en garanterad värmeeffekt ner till -28°C.

506-e1438069218682

Trådlös styrning

 

Ecodan är utrustad med en lättanvänd manöverpanel. Den är även utrustad med trådlös fjärrkontroll för ännu smidigare hantering. Trådlös mottagare i kombination med PAR-WT50R-E, for montering och anslutning till kretskort i cylindertank.

PAR-WT50R-E-e1521800735101

Styr din värmepump via WiFi

 

MELCloud, Mitsubishi Electrics senaste app, gör det möjligt för dig att styra din uppvärmning direkt, via smartphone eller dator, oavsett om du är hemma eller på resande fot.

 

Läs mer på produktsidan

melcloud-skärmar-e1437481255188

Två zons-kit: PAC-TZ01-E

För att utöka möjligheterna för kontroll av rumstemperaturen kan huset delas upp i två separata värmezoner och styras separat varav en zon med trådlös rumsreglering. Detta innebär helt individuell reglering av varje zon, t.ex. olika våningsplan, två separata byggnader eller vid två värmesystem som kräver helt olika framlednings temperaturer som golvvärme och radiatorer.

2-zons-kit

YAA_Webbbild_500x300

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Product Leaflet

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt