Hydrobox

Om du redan har en befintlig vattentank som du vill behålla kan du ansluta en Hydrobox till denna som innehåller Ecodans alla fördelar.

 

Ecodan är utrustat med den steglösa inverterteknologin, inklusive den nya, egenutvecklade tanken. Denna helt nya styrteknik innebär stora energibesparingar för husägaren eftersom Ecodan behöver mindre energi än andra system för att värma upp huset.

 

Modeller:

Split: EHSD-YM9C EHSC-YM9C ERSC-VM2C**
Package: EHPX-YM9C

** Kylfunktion (reversible)

Hydrobox-C-generation-(angle-view)

Komplett system

Det kompletta systemet är helt utvecklat vid Mitsubishi Electrics egna anläggningar i Japan vilket garanterar högsta kvalitet in i minsta detalj.

 

Simultan uppvärmning

Till skillnad från många andra system på marknaden kan Ecodan Next Generation utrustas för samtidig värmedrift och varmvattenproduktion.

En-komplett-värmelösning-e1438673606195

Patenterad teknik

Mitsubishi Electrics egenutvecklade inverterteknologi arbetar steglöst i hela systemet och gör Ecodan Next Generation till det smarta valet för alla hus.

 

Vattenoptimerad värmeteknik

Ecodan Next Generation är utrustad med en unik, patenterad slingtankteknologi som gör att vattenuppvärmningen i tanken maximeras för högsta möjliga energieffektivitet.

405-e1438004936810

Lätt att anpassa när du inte är hemma

Om du ska resa bort trycker du bara på symbolen med en resväska, varpå inställningarna anpassas för att ingen kommer vistas i huset, värmepumpen tillverkar endast värme till radiatorer/golvvärme, ingen onödig produktion av tappvarmvatten görs.

Möjlighet att ansluta solfångare och andra värmekällor

Stora besparingar kan göras om man installerar solfångare på lämplig plats. Ecodan Next Generation är självklart förberedd för anslutning av solfångare eller annan extern värmekälla.

Kraftfull Zubadan-teknik

Ett par av modellerna i Ecodan-serien är utrustade med Mitsubishi Electrics unika Zubadan-teknik som ger snabbare och kraftfullare uppvärmning, något som stora hus eller hus i extremt kalla miljöer har stor nytta av. (Gäller modellerna PUHZ-HW140YHA och PUHZ-SHW80-112YAA)

 

Intelligent värmeanpassning

Ecodan anpassar sig automatiskt efter tillfälliga yttre samt inre faktorer och drar nytta av exempelvis solljus, för att hålla din energiförbrukning på så låg nivå som möjligt. Detta gör att din valda inomhustemperatur alltid ligger på rätt gradantal, med lägsta möjliga vattentemperatur i värmesystemet för bästa besparing.

506-e1438069218682

Trådlös styrning

 

Ecodan är utrustad med en lättanvänd manöverpanel. Den är även utrustad med trådlös fjärrkontroll för ännu smidigare hantering. Trådlös mottagare i kombination med PAR-WT50R-E, for montering och anslutning till kretskort i cylindertank.

 

ecodan_control_onwhite

Styr din värmepump via WiFi

 

MELCloud, Mitsubishi Electrics senaste app, gör det möjligt för dig att styra din uppvärmning direkt, via smartphone eller dator, oavsett om du är hemma eller på resande fot.

 

Läs mer på produktsidan

melcloud-skärmar-e1437481255188

Två zons-kit: PAC-TZ01-E

För att utöka möjligheterna för kontroll av rumstemperaturen kan huset delas upp i två separata värmezoner och styras separat varav en zon med trådlös rumsreglering. Detta innebär helt individuell reglering av varje zon, t.ex. olika våningsplan, två separata byggnader eller vid två värmesystem som kräver helt olika framlednings temperaturer som golvvärme och radiatorer.

2-zons-kit

PUHZ_SW120YHA_01

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Product Leaflet

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt