Ecodan tank med R32

Nu har Mitsubishi Electrics egenutvecklade system Ecodan blivit effektivare och mer miljövänlig med sin nya cylindertank för köldmedium R32. Ecodan är också BBR godkänd och är därför ett bra val vid nyproduktion.

 

Modeller:

 

EHST20D-YM9D

Cylinder-C-generation-angle-view

Tillhörande Utomhusdelar:

SUZ-SWM

SUZ

Lätt att anpassa när du inte är hemma

 

Om du ska resa bort trycker du bara på symbolen med en resväska, varpå inställningarna anpassas för att ingen kommer vistas i huset, värmepumpen tillverkar endast värme till radiatorer/golvvärme, ingen onödig produktion av tappvarmvatten görs.

Genomskärning-hus

Intelligent värmeanpassning

 

Ecodan med självinlärd kurva, dvs. Auto Adaptation, ger maximal besparing samtidigt som den håller er önskade inställda rumstemperatur. Med hänsyn till flera faktorer, som ute-, inne-, framlednings- och returtemperatur.

En-komplett-värmelösning-e1438673606195

Trådlös styrning

 

Ecodan är utrustad med en lättanvänd manöverpanel. Den är även utrustad med trådlös fjärrkontroll för ännu smidigare hantering. Trådlös mottagare i kombination med PAR-WT50R-E, for montering och anslutning till kretskort i cylindertank.

ecodan_control_onwhite

Två zons-kit: PAC-TZ02-E

För att utöka möjligheterna för kontroll av rumstemperaturen kan huset delas upp i två separata värmezoner och styras separat varav en zon med trådlös rumsreglering. Detta innebär helt individuell reglering av varje zon, t.ex. olika våningsplan, två separata byggnader eller vid två värmesystem som kräver helt olika framlednings temperaturer som golvvärme och radiatorer.

2-zons-kit

Styr din värmepump via WiFi

 

MELCloud, Mitsubishi Electrics app, gör det möjligt för dig att styra din uppvärmning direkt, via smartphone eller dator, oavsett om du är hemma eller på resande fot.

 

Läs mer på produktsidan

melcloud-skärmar-e1437481255188

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt