MELbus Vent

MELbus-Vent är en driftsoptimerings produkt för att få kyl/ värmepumpsanläggningen i kombination med ventilationsaggregatet att arbeta ännu mer energieffektivt.

 

MELbus_Vent_Logo

Upp till 6 styck utomhusdelar

 

Upp till 6 styck utomhusdelar kan styras och driftsoptimeras. Kablage och installation förenklas med MODBUS RTU mellan MELbus-Vent och till ventilationsinterfacen PAC IF 013 B-E. Övervakning kan hämtas från en punkt i MELbus-Vent ( SCADA via Ethernet ) och överföras till övergripande styrsystem. PAC IF 013 B-E har idag ingång för analog styrning 0-10V/4-20mA. Den har även Modbus kommunikation som direktkopplad kan användas för styrning och övervakning. MELbus-Vent är framtagen för att enklare styra flera maskiner i ett batteri energieffektivt och från ventilationsaggregatets styrutrustning. Flera typer av styrsätt kan alltså användas.

melbus-vent-5

Alternativ 1

 

Inkopplingsalternativ där ventilationsaggregatet levererar två utgående analoga signaler 0-10V. En separat för kyla och en för värme. MELbus-Vent omvandlar och fördelar utsignalen på inkopplade värmepumpar. Mellan MELbus-Vent och interface PAC IF 013 B-E Modbus RTU. Övervakning kan hämtas från en punkt i MELbus-Vent ( via Ethernet ) och överföras till övergripande styrsystem.

 

melbus-vent-alt1

Alternativ 2

 

Inkopplingsalternativ där ventilationsaggregatet eller extern styrutrustning levererar en 0-100% analog 0-10V utgående signal för kyla eller värme. Växlande kontakt ansluts till MELbus-Vent för växling kyla eller värme. MELbus-Vent omvandlar och fördelar utsignalen på inkopplade värmepumpar. Mellan MELbus-Vent och interface PAC IF 013 B-E Modbus RTU. Övervakning kan hämtas från en punkt i MELbus-Vent ( via Ethernet ) och överföras till övergripande styrsystem.

 

melbus-vent-alt2

Produkt till MELbus Heating:

 

Ventilationsinterface

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt