Inomhusdel MFZ-KJ-VEHZ

Vägg / Golvmonterad innerdel

 

Effektområde:
Kyla: 0.5 – 3.7 kW
Värme: 1.2 – 5.8 kW

 

Inomhusenhetens kompakta format för den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ-KJ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad.

 

Modeller:

MFZ-KJ25VEHZ MFZ-KJ35VEHZ

kj

Tystast i klassen

MFZ-KJ kan med fördel även byggas in i väggen för en ännu sobrare installation. Värmepumpens design innehåller även en del funktionella fördelar: Fläktbladen är utformade för att ytterligare öka komforten genom en effektivare spridning av både värme och kyla. Utformningen av fläktbladen bidrar också till att ljudnivån håller sig på oslagbart låga 19 dB(A). Det är tystast i klassen.  

Hyper Heating

MFZ-KJ är utrustad med så kallad Hyper Heating-funktion, vilket innebär att den nominella värmekapaciteten kan hållas konstant ändå ner till -15 grader och att den fortsätter ge en bra värme ända ner till en utomhustemperatur på -25 grader.

HyperHeating-e1438004965309

remote

Kontrollera ditt inomhusklimat

Den nya fjärrkontrollen till MFZ-KJ är snyggt designad och innehåller alla funktioner för att du ska kunna kontrollera ditt inomhusklimat på bästa sätt. Du kan exempelvis programmera värmepumpen för automatisk drift enligt ett veckoschema, ställa in lägre temperaturer när du inte är hemma för att spara energi och pengar och se till att det är precis lagom varmt när du kommer hem.

Tillbehör

 

Standardkontroll PAR 33MAA, Kominterface ModBus Interface, Energisparfunktioner PAC SA 1 ME-E “I see sensor” och MELCloud – WiFi-app

 

Läs mer här

melcloud-skärmar-e1437481255188

 

Utomhusdel MUFZ-KJ

Effektområde:

Kyla: 2.5 – 3.5 kW

Värme: 3.4 – 4.3 kW

 

Modeller:

MUFZ-KJ25VEHZ MUFZ-KJ35VEHZ

Multisplit utomhusdelar

 

MXZ Multisplit

PUMY

MXZ-3A54-4A71-VA-webb

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt