MSZ-EF-VEH Designmodell

Effektområde:
Kyla: 1,2 – 4,0 kW
Värme: 1,1 – 5,5 kW

 

Så här har en luftvärmepump aldrig sett ut tidigare. Kirigamine Zens smala, luxuösa och strömlinjeformade design sveper obemärkt in i ett rum, och i såväl öppet som stängt läge smälter den diskret in. Tillsammans med den låga ljudnivån blir den en knappt märkbar inredningsdetalj. Faktum är att löv som prasslar i vinden lätt kan överrösta ljudet från Kirigamine Zen. Med uppdaterad design, där den tidigare silverramen försvinner, blir Kirigamine Zen nu ännu slätare och blankare.

 

Modeller:

Svart: MSZ-EF25VEB MSZ-EF35VEB
Silver: MSZ-EF25VES MSZ-EF35VES
Vit: MSZ-EF25VEW MSZ-EF35VEW

MSZ-EF

Energieffektiv

 

Energieffektiviteten som sänker era värmekostnader och den behagliga inomhusmiljön får ni på köpet med Kirigamine Zen. Uteluften innehåller massor utav energi – energi som Kirigamine Zen använder för att värma upp era lokaler. Kirigamine Zen innebär markanta besparingar på ditt uppvärmningskonto och är framtagen för att möta framtidens krav på värmeekonomi. Dessutom gör den minskade energiförbrukningen miljön en tjänst.

Tillbehör

 

Standardkontroll PAR 33MAA, Kominterface ModBus Interface, Energisparfunktioner PAC SA 1 ME-E “I see sensor” och MELCloud – WiFi-app

 

Läs mer här

melcloud-skärmar-e1437481255188

Utomhusdel MUZ-EF

 

Effektområde:
Kyla: 1.,2 – 4.0 kW
Värme: 1.1 – 5.5 kW

 

Modeller:

MUZ-EF25VEH MUZ-EF35VEH

Multisplit utomhusdelar

 

MXZ Multisplit

PUMY

MXZ-3A54-4A71-VA-webb

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt