SLZ-M

Kassettmodell för montage i undertak med fyrvägsutblås.

 

Effektområde:
Kyla: 1.5 – 5.2 kW
Värme: 1.3 – 6.0 kW

 

Modeller:

SLZ-M25FA SLZ-M35FA SLZ-M50FA

Takkassett SLZ-KF-bild

Lämpad för öppna lokaler

 

Inomhusdelen är designad för att användas i ett 600 x 600 undertakssystem men kan även användas i ett fast tak. Installationsdjup som behövs är endast 245 mm. Den nya panelens djup har minskats till 10 mm. Samtliga modeller har inbyggd kondensvattenpump och kan anslutas till våra MXZ multisplit system för värme drift ned till -25°C* Mitsubishi Electric värmepumpar är självklart anpassade till vårt kalla nordiska klimat. Mitsubishi Electric stora styrka är att all forskning och produktutveckling sker i egna laboratorier, samt att alla viktiga komponenter tillverkas i egna fabriker. Detta gör att vi kan garantera kvaliteten och prestandan på alla produkter som säljs under varumärket Mitsubishi Electric.

* Endast i kombination med MXZ-2E53 VAHZ

Värmepump med avancerad I-See sensor**

 

Med den nya och förbättrade 3D I-See sensorn är det enklare än någonsin att spara energi. 8 sensor element upptäcker alla personer i rummet inom en radie på 12 meter. Sensorn känner av antalet personer i rummet och anpassar effekten därefter. Beroende på var personerna i rummet befinner kan även luftriktningen anpassas för att maximal komfort skall uppnås.

**Tillval

Även förbättrad fjärrkontroll

 

Det är inte bara inomhusdelen som fått sig en markant förbättring. PAR-SL100A-E den trådlösa fjärrkontrollen, har nu bakgrundsbelysning och fler möjligheter för inställning av luftflödet samt ger dig full kontroll över I-See sensorn om du valt detta energibesparande tillbehör. Med Veckotimer funktionen kan du spara ännu mer energi. Självklart så medföljer denna fjärrkontroll tillsammans med inomhusdelen.

Miljövänligare R32

 

Tack vare nya R32 köldmediumet är Mitsubishi Electrics produkter nu effektivare och mer miljövänligare. Dessutom är installationen mer flexibel med längre rörlängder än tidigare R410A köldmedium.

 

Läs mer om R32

timeforr32_logo_4c

Svarta huset krävde diskret installation

Installatören GK Malmö valde tillsammans med kunden en lösning med tre inomhusdelar samt kyla/värme via ventilationen. För landskapet valdes takkassettet SLZ-KF med fyrvägsblås som målades om för att smälta in i taket.

 

Läs om installationen

slz-svart

Tillbehör

 

Standardkontroll PAR 32MAA, Kominterface ModBus Interface, Energisparfunktioner PAC-SA1ME-E “I see sensor” och MELCloud – WiFi-app

 

Läs mer här

melcloud-skärmar-e1437481255188

PUMY-P140VKM

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt