Slingtankar TIP

Rund välisolerad tank med ljusgrått ytterhölje av slagtålig plastplåt. Isoleringen är demonterbar och minskar ytterdiametern med 100mm. Dock klarar Ø630mm de allra flesta passager. För små och stora behov av ackumulering, tryckutjämning, effektivitetshöjning mm. Är utrustad med en eller flera slingor för olika tappvattenbehov.

 

Standard är 3 bar men går att få i 6 bars utförande.

slingtankar

Volymtankar TIP

Minskar knäppningar i system, ger ökad effektivitet och komfort genom utjämnad temperatur och mindre start/stopp sekvenser.

 

Rund välisolerad tank, ljusgrått ytterhölje av slagtålig plastplåt. Isoleringen är demonterbar och minskar ytterdiametern med 200mm vilket klarar smalare passager om det skulle behövas.

 

Standard är 3 bar men går att få i 6 bars utförande.

tankar

Kyltankar TIA

Kyl och Special tankar tillverkas i stålplåt av hög kvalitet. Ytterhöljet är rostskyddsbehandlat. Tankarna är kundanpassade och görs på beställning upp till 6 bars arbetstryck. Förutom standardanslutningar görs flänsar och extra anslutningar enligt kundens begäran. Tanken är isolerad med 19 mm Armaflex.

kyltankar

Beredningstankar TIDA

Om varmvattenprioritering önskas kan man beställa tanken med toppanslutna shuntrör(Ø22mm). Den övre fjärdedelen(ca25%) sparas då till tappvarmvatten. I annat fall ska dessa pluggas.

 

TIDA är en snygg vitlackerad tank med alla anslutningar i toppen för placering i synliga utrymmen t.ex. tvättstuga eller ekonomiutrymme. Finns som 60-modul med volymen 300 liter och som 70-modul med 500 liter. Tryckklass 3bar.

TANK-TIDAFR300

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt